Levertijd & Bezorging

Levertijd
De levertijd wordt bij de producten vermeldt.
Voor de producten op voorraad geldt dat deze binnen 1-5 werkdagen worden geleverd.
Wij produceren ook op maat gemaakte producten waarbij zowel de afmeting als het ontwerp van het product naar wens gekozen kan worden. Hiervoor geldt voor tafelbladen een levertijd van ca. 3-4 weken, voor tafelonderstellen
ca. 3-4 weken. 

Bezorging
Onze producten worden bij u bezorgt door eigen transport of onze logistieke partner Van de Hoef Logistiek(www.vandehoeflogistiek.nl).

Zij nemen contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak, bezorging vind plaats van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00.

Wanneer u vragen heeft over de bezorging zijn zij bereikbaar op telefoonnummer: Van de Hoef 0318-575784.

Mocht u niet thuis zijn op het moment van de bezorgafspraak, dan zullen er kosten in rekening worden gebracht. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan onze logistieke partner.

De standaard bezorgkosten binnen Nederland zijn €39,- en België €69,95.

N.B. verpakkingsmateriaal wordt hierbij niet meegenomen.

Bezorgers

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling wordt deze geleverd door 1 of 2-man.  Onze bezorgers leveren in principe tot de voordeur, in overleg kunt u met de bezorger kijken wat andere mogelijkheden zijn.

Montageservice

Wilt u uw tafel laten monteren, dan kunt u voor montageservice kiezen, hierbij wordt ook het verpakkingsmateriaal netjes voor u meegenomen. U kunt voor deze optie kiezen tijdens het einde van het bestelprocess.

Bezorgkosten inclusief montageservice zijn €129,-.